Visser walgt van orgie op rots

Een Zwitserse hobbyvisser heeft in een lokale krant zijn afschuw geuit over een gebeurtenis die voor immer op zijn netvlies is gebrand. Hij was ooggetuige van een vrouw die op een rots snoeihard werd genomen door twee hitsige kerels. Vooral het feit dat het stel de 65 al is gepasseerd roept walging bij de beste man op.

De man was deze week aan het vissen op de rivier Melezza in Ticino, in het Italiaans sprekende deel van Zwitserland. "Het was rond zes uur 's avonds", vertelt de visser in een plaatselijke sufferd. "Ik had net mijn hengel uitgeworpen, toen ik iemand in de bosjes achter me hoorde. Ik draaide me om en zag een naakte man de hand aan zichzelf slaan."

"Ik schold de rukker uit", vervolgt hij. "Vol walging besloot ik mijn vistripje voort te zetten. Toen werd het nog erger. Ik zag twee mannen die zichzelf op een rots vermaakten met een vrouw. De man in het bos was naar hen aan het kijken."

De Zwitser belde direct de politie die massaal uitrukte om de oudjes in de boeien te slaan. De bosrukker en een man wisten te ontkomen, maar de politie slaagde er wel in om een 70-jarige man en zijn 69-jarige vrouw te arresteren. Het echtpaar is opgepakt in hun auto. Volgens de politie is de omgeving van de rivier in trek bij met name hoogbejaarde naturisten.