FOK!crew: Ajax kampioen, RKC degradeert

Overal lees je ze voorafgaand aan het nieuwe voetbalseizoen. Voorspellingen van bekende Nederlanders, voorspellingen van trainers en op FOK! lees je natuurlijk de voorspellingen van de FOK!sportcrew. Wie degradeert er? Wie wordt er kampioen? Op welke speler moeten we letten? Wie komt er als talent van het jaar uit de bus volgens ons. Je leest het hieronder! 

Ajax wordt volgens alle crewleden die hebben meegedaan aan onze voorspelling kampioen. Daarna wordt het een stuk lastiger. Een meerderheid van de crewleden gaat er vanuit dat PSV de tweede plek gaat veroveren en FC Twente derde zal worden. Eén crewlid ziet het anders en zet AZ als derde en plaatst FC Twente op de vierde plek. Onderaan de ranglijst is er ook weinig spanning al zijn daar de meningen ook verdeelt. De meerderheid gaat er vanuit dat RKC Waalwijk zal degraderen maar ook De Graafschap, Excelsior en VVV-Venlo worden genoemd. 

Waar de FOK!sportcrew het totaal niet eens over kon worden is het talent dat er in de Eredivisie rondloopt. Eén crewlid tipt op Gilliano Wijnaldum van AZ, Thulani Serero van Ajax wordt meermaals genoemd. Bij de Amsterdammers schijnt wel meer talent rond te lopen want ook Rodney Sneijder passeert de revue. Kevin Jansen van Excelsior en Alex Schalk van NAC zijn ook namen die worden genoemd. Bij de topscorers zijn we het erover eens dat het of Bryan Ruíz van FC Twente zal worden of dat Kolbeinn Sigthórsson. Speler van het Jaar zal Theo Janssen van Ajax worden of opnieuw Ruíz van FC Twente.

Weet jij het beter? En wil je kans maken op een VVV-bon ter waarde van 10 euro? Vul dan je voorspelling in als een reactie op dit bericht. Dit kan tot morgenavond (zaterdagavond) 18:30 uur.