Meer info BF3 pre-order pakketten en open bèta

Er is wat meer informatie vrijgegeven over Battlefield 3's pre-orderpakketten en de open bèta van de game. Sommige pakketten komen op dag 1 uit, op andere moeten we nog wachten. Wat betreft de bèta is het voor sommigen een verrassing dat die open is voor alle platformen.

Allereerst is er Back To Karkand, wat bestaat uit verschillende Battlefield 2-maps zoals Wake Island, Strike At Karkand en Gulf of Oman. Volgens het Blog is het pakket even groot als Bad Company 2: Vietnam en los verkrijgbaar voor $14,99. Als je het voorafbesteld bij een aangegeven winkel of EA's digitale gamedienst Origin, dan krijg je die gratis. Het pakket zal na de release van de game uitkomen.

Daarnaast zijn het Physical Warfare Pack (vroeg ontsloten wapens), het SPECACT Kit Upgrade (10 speler skins), het Dog Tag Pack (10 dog tags om vooraf uit te kiezen), Avatar Battlefield 3 Gear (speciale avatars voor je console) en een Battlefield Play4Free pakketje (een shotgun en een baret voor BF Play4Free) allemaal gratis bij een pre-order. Let wel op dat deze pakketten kunnen variëren per retailer. Deze kun je hier vinden, hoewel het mogelijk is dat Nederlandse winkels er niet bij staan (maar het wel aanbieden).

Voor sommigen is het overigens een verrassing dat de beruchte Battlefield 3 bèta, open is. Dat wil zeggen voor alle platformen, voor iedereen die interesse heeft en dus niet op basis van uitnodiging. Voor degene die Medal Of Honor hebben gekocht of via Origin hebben voorbestelt -waar je toegang tot de BF3 bèta werd beloofd - is 48 uur eerder toegang tot de bèta geregeld. Hoe dat in zijn werk gaat wordt later bekendgemaakt. In september gaat de bèta van start.