Janssen: "We hebben kans tegen Benfica"

Willem Janssen is tevreden met de tegenstander die FC Twente vandaag aan zich kreeg gekoppeld voor de play-offs van de Champions League. De Tukkers spelen tegen Benfica.

De selectie van Twente keek in het spelershome naar de loting. Villarreal, dat vorig seizoen veel te sterk was, werd als eerste geloot tegen Odense. "Iedereen was blij toen dat gebeurde. De jongens hebben vorig jaar al tegen ze gespeeld en het was een lastige tegenstander", vertelt Janssen tegen TC Tubantia.

"Benfica en Lyon waren in deze kom de iets mindere, voor zover je daar van kunt spreken. In dat geval kun je spreken van een goede loting. Dat is toch anders dan Arsenal en Bayern, dat is weer stapje hoger", gaat de middenvelder verder. "Champions League halen zal moeilijk worden, maar we zijn underdog en tegen Benfica hebben we misschien best kans."

Janssen vindt het wel jammer dat FC Twente op 16 of 17 augustus eerst thuis speelt. Het is nog maar de vraag of het stadion dan weer speelklaar is. "Anders zullen we weer uit moeten wijken. Dat zou heel jammer zijn." De return in Lissabon wordt gespeeld op dinsdag 23 of woensdag 24 augustus.

Janssen: "We hebben kans tegen Benfica" (Foto: Pro Shots)