Feyenoord zoekt investeerders

Feyenoord wil voor deze voetbaljaargang nog tenminste één zomeraankoop doen. Technisch directeur Martin van Geel meldt dat hij investeerders zoekt om een aanvaller te halen. Lex Immers (ADO Den Haag) is volgens insiders kandidaat nummer één, terwijl daarna Lasse Schöne (N.E.C. Nijmegen) op het lijstje staat.

Over de investeerders zij Van Geel: "Dat kunnen eventueel de Vrienden van Feyenoord zijn, maar het mogen van ons ook andere externen zijn," zei hij tegen NUsport. De technisch directeur moet wel voor deze route kiezen, omdat de Raad van Commissarissen en de directie van Feyenoord geen geld in transfers willen steken en het geld dat de transfers opgeleverd heeft gebruikt wordt om de schulden te verminderen.

Feyenoord moet voor deze route kiezen, omdat de KNVB eist dat de club dit seizoen minimaal quitte draait en definitief uit catgorie 1 kan geraken. Daarom wordt er gewerkt aan een omweg om toch een aanvallende versterking aan de selectie van Ronald Koeman toe te kunnen voegen. "Je moet eerder aan weken denken dan aan dagen. We gaan dit proces langzaam opstarten."