Nieuwe CoD map-packs Rezurrection aangekondigd

Activision heeft een nieuwe DLC aangekondigd voor Call of Duty: Black Ops. Op 23 augustus verschijnt Rezurrection eerst voor Xbox Live, later komt het naar andere platformen. Rezurrection schiet spelers de ruimte in met Moon, de eerste in de reeks met zombie-slachtpartijen in maanomgevingen met lage zwaartekracht.

Met nieuwe krankzinnige wapens, hightechuitrusting en een bloeddorstige dreiging is Moon het meest uitdagende en opwindende Zombies-avontuur tot nu toe.

Het Rezurrection-contentpack bevat:
• Het gloednieuwe Moon-level
• Vier geremasterde levels met zombiegeschiedenis: Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa en Der Riese, de zombiefabriek waar alles mee begon
• Een vernieuwde Zombies-soundtrack met 20 nummers, waaronder drie tracks die niet eerder te koop waren
• Een nieuw Zombies Moon-thema

Voor onze fans die de Hardened of Prestige Edition van Black Ops hebben gekocht en de vier geremasterde maps al hebben, is de andere content van het Rezurrection-pack gratis, inclusief Moon, de soundtrack en het thema.

Voor spelers die niet de Hardened of Prestige Edition van Black Ops hebben gekocht, is Rezurrection verkrijgbaar voor 1200 Microsoft Points.

Om de aankomende release van Rezurrection en Call of Duty XP te vieren, kun je in het eerste weekend van september twee keer zoveel XP verdienen.