[EL] Uitslag ADO Den Haag - Omonia Nicosia

ADO Den Haag is in de derde voorronde van de Europa League uitgeschakeld. Na het 3-0 verlies vorige week op Nicosia werd vanavond in Den Haag met 1-0 gewonnen van de Cyprioten.

De thuisploeg wist wat het te doen stond en zocht vanaf de eerste minuut van de wedstrijd de aanval. Voor rust resulteerde dat in een aantal kansen maar die werden allemaal gemist. Toornstra was het meest dicht bij een doelpunt, maar zijn harde schot kwam de lat tegen.

Derijck viert zijn doelpunt (Foto: Pro Shots)

Derijck kon in de tweede helft uit een hoekschop alsnog de 1-0 binnen koppen. Door de treffer geloofde ADO er toch weer in. Omonia wist echter overeind te blijven en liet het niet verder komen dan 1-0 waardoor zij de play-offs bereikte.