Hand afgerukt tijdens seks op wasbak

Een Nieuw-Zeelandse vrouw is op vakantie in Kroatië ernstig gewond geraakt tijdens een hete vrijpartij. De vrouw had seks met een Britse vakantieganger op een fonteintje in een jacht. Tijdens de seks brak het ding echter waarna een hand van de vrouw van haar arm werd afgesneden.

Amy R. leerde de man kennen op vakantie in het Zuid-Europese land. Van het een kwam het ander en het stel kwam uiteindelijk terecht op een jacht bij het eiland Pakleni Otoci.

Een vakantie is pas een leuke vakantie als er geile neukseks bij komt kijken en ook bij dit stel was het niet anders. Van alle plekken op de luxe boot besloot het stel een wasbak op het toilet uit te kiezen als decor voor hun vrijpartij. Dat had het tweetal beter niet kunnen doen.

Het gewicht van twee hitsige personen bleek toch wat te veel voor het fonteintje en het ding brak in stukken. Een van de scherven was zo scherp, dat deze als een mes door het vlees en het bot van de vrouw ging waarna haar hand slechts met een lapje vlees aan haar pols bungelde.

Volgens de politie legde de vrouw bijna het loodje. Ze werd gered door een traumaheli die Amy naar een ziekenhuis in Split bracht. Daar wisten artsen na een zes uur durende operatie haar hand weer aan haar arm te naaien. Haar sekspartner is inmiddels met de noorderzon vertrokken en is onvindbaar. Omdat de vrouw moeilijk aanspreekbaar is, is de Kroatische politie een zoekactie gestart naar de Brit.