Website iBood plaatst zieke omschrijving

Vandaag was op dagknaller website iBood een wel heel vreemde productomschrijving te vinden. De website verwees erin namelijk mogelijk naar de schietpartij in Alphen a/d Rijn die eerder dit jaar plaatsvond.

De omschrijving beginnend met "Weet je wat? Ik hoop dat hij ECHT de ziel vastlegt. Sterker nog, ik reken erop. Mensen in het winkelcentrum, buig voor jullie nieuwe meester!" veroorzaakte ook commotie onder bezoekers op de site zelf.

De volledige omschrijving onder een 60 euro kostende camera is hier te vinden. Waarom de website besloten heeft deze vreemde omschrijving te plaatsen is vooralsnog onbekend. Mocht de website aangepast worden dan is hier een mirror te vinden.

Update 11.59 uur
Inmiddels is de omschrijving aangepast en heeft de website aangegeven dat de tekst een poging was om een originele invalshoek aan de productinformatie te geven. De makers zien in dat de woordkeuze zeer ongelukkig en ongepast was.

"Het is nooit iBOOD's bedoeling geweest mensen te beledigen of erger, te kwetsen, en daarom bieden wij onze welgemeende excuses aan.", aldus de reactie van iBOOD zelf onder het bericht.

iBood

Website iBood plaatst zieke omschrijving (Foto: iBood)