Hugh Hefner doet boekje open over seksleven

Na alle verhalen van zijn ex Crystal Harris wil Hugh Hefner graag een en ander rechtzetten over zijn seksleven. "Ik heb elke week seks", deelt de Playboybaas via Twitter met de wereld.

Harris beweerde vorige week dat ze slechts één keer het bed indook met Hefner. Volgens de blondine, die in juni daags voor haar bruiloft met Hefner de benen nam, duurde de vrijpartij niet langer dan 3 seconden. Volgens de 85-jarige Playboybaas is het verhaal van a tot z gelogen. "Ook tijdens mijn relatie van 2 1/2 jaar met Crystal had ik elke week seks."

Hefner laat het niet bij één onthullende tweet. "Mijn seksleven draait om meerdere partners. Dat is zo geweest sinds mijn huwelijk in 1998 op de klippen liep." De Playboybaas deelt zijn mansion in Los Angeles doorgaans met drie blondines. Daarnaast krijgt hij geregeld bezoek van tientallen andere mooie dames. "Meerdere geliefden is veilig. Telkens wanneer ik me wil binden, zoals met Crystal, krijg ik het deksel op mijn neus."

Harris heeft inmiddels haar excuses aangeboden voor haar onthullende uitspraken. "Ik was niet voorbereid en heb dingen uitgekraamd die ik niet had moeten zeggen", liet de blondine via Twitter weten. "Het spijt me."