Button lacht om gehackte website

Jenson Button heeft het hacken van zijn website luchtig opgenomen. De McLaren-coureur zou volgens een artikel op zijn eigen site een zwaar auto-ongeval meegemaakt hebben en in het ziekenhuis liggen. Het management van de Brit noemt de hack een smakeloze grap.

Op de website had een hacker het volgende bericht neergezet. "Jenson Button, 31, is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht nadat hij betrokken was bij een ongeval. Jenson is naar het AEK ziekenhuis gebracht waar hij verzorgd wordt. Het is onduidelijk welke verwondingen Jenson bij het ongeval heeft opgelopen. Het team van Jenson is in contact getreden met de FIA om te bespreken of hij morgen op de Hungaroring kan starten of niet."

Het management van Button was niet blij met het bericht en heeft de site meteen offline gehaald. Tegen de bezorgde fans werd meteen de mededeling gedaan dat er niets met Button aan de hand is en dat het hacken van de website onderzocht wordt. De Brit zelf deed er vandaag op Twitter luchtig over. "Goeiemorgen allemaal. Ik denk dat jullie nu allemaal wel weten dat iemand gisteren mijn website gehackt heeft. Ik ben helemaal in orde en ben nu onderweg naar race #200. Diegene had kennelijk op zaterdagavond niets beters te doen en bleef daarom thuis om dat te doen #gavriendenmaken."