Paul Iacono beantwoordt vragen van FOK!kers

Twee weken geleden kon jij je vraag stellen aan acteur Paul Iacono (vooral bekend als RJ Berger in de MTV-serie The Hard Times of RJ Berger) en deze heeft 'RJ' uiteraard behandeld. In het videointerview heeft hij het onder andere over een derde seizoen van de serie, over zijn collega Amber Lancester (Jenny in de serie) en over zijn eigen schoolervaringen.

Paul werd al op vroege leeftijd ontdekt, toen hij in de film The Wizard of Oz acteerde naast Mickey Rooney. Ruim tien jaar later verscheen hij ook in de remake van Fame. De 22-jarige acteur werd pas echt bekend toen hij de hoofdrol kreeg in The Hard Times of RJ Berger. Hij speelt de nerdy RJ Berger, wiens droom het is om de mooie Jenny te daten. Samen met vrienden Miles en Lily beleven ze knotsgekke avonturen.

MTV begon op 17 juli met het uitzenden van de afleveringen van seizoen 2 en ter promotie beantwoordde Paul een paar vragen. FOK! kreeg als exclusieve Nederlandse mediapartij de mogelijkheid om de acteur vragen te stellen en het resultaat is hieronder te bekijken.


Om het filmpje te bekijken heb je QuickTime nodig.