Kinderen Constanza voorlopig nog bij Conny

Conny Breukhoven kan voorlopig nog moederen over haar kleinkinderen. Soraya en Semmy, de kinderen van Breukhovens adoptiedochter Constanza, blijven vooralsnog bij hun oma wonen. Dat bepaalde bureau Jeugdzorg.

Constanza en haar partner Mohammed brachten hun kinderen onder bij Conny omdat ze zelf nog geen vaste thuisbasis hadden. Inmiddels zijn de twee, die rond kerst de kluis van Hans Breukhoven zouden hebben geplunderd, verhuisd en willen ze graag weer een gezinnetje vormen met hun kinderen.

"Natuurlijk is het een grote teleurstelling", reageert Constanza in SBS Shownieuws op het oordeel van Jeugdzorg. "Deze week zijn we volop op pad geweest. De kinderkamer is helemaal in orde en we hebben een speelkamer met heel veel speelgoed. Als het dan niet doorgaat, is het een grote teleurstelling."

Lichtpuntje voor Constanza, die inmiddels is veroordeeld voor de kluisroof en in hoger beroep gaat, is dat het besluit dan Jeugdzorg nog niet definitief is. "Ze willen ons nieuwe huis eerst checken en konden op zo'n korte termijn nog geen besluit nemen.