Justin Bieber verrast fans Selena Gomez

Justin Bieber verraste fans in Costa Mesa met een gastoptreden. Hij deed dat bij een concert van zijn vriendin Selena Gomez.

Selena Gomez spendeerde haar verjaardagsweekend met Justin Bieber en het feest ging door toen Bieber een verrassingsoptreden deed bij het optreden van Selena Gomez op 24 juli in Costa Mesa, Californië.

Fans gilden de longen uit hun lijf toen Bieber, gekleed in een knalgeel shirt, het podium opkwam en Gomez een enorme knuffel gaf. Daarna zong de populaire zanger een aantal van zijn hits voor de schreeuwende fans waaronder Favourite Girl en een cover van Justin Timberlake's hit Cry Me A River.

"Ik had een geweldige avond en verraste de mensen" schrijft Bieber op zijn Twitterpagina. "Het voelt goed om op een podium te staan. Niks kan dat veranderen."

Bieber, 17, trakteerde Gomez op een weekend vol plezier. Gomez, die binnenkort te zien is in de film Monte Carlo, werd afgelopen vrijdag 19. Het tweetal verbleef het hele weekend in Disneyland en had een romantisch diner in het Geishahuis.

"Ze leken erg vrolijk en totaal verliefd. Terwijl ze zaten te eten voerde Justin haar een Hollywood Sushiroll", aldus een getuige van het voorval in een interview met MTV. "Als dessert hadden ze een groene thee ijssorbet. Er stonden drie kaarsjes op en iedereen zong Happy Birthday. Ook Justin zong mee. Vlak voordat ze de kaarsjes uitblies zei Justin dat ze eerst een wens moest doen. Daar glimlachte ze om. Toen ze de kaarsjes uitblies leunde Justin over de tafel en kuste haar teder op de lippen."

 
Justin Bieber doet verrassingsoptreden.