Vettel: "Hard werken om auto te verbeteren"

Sebastian Vettel werd gisteren in de Grand Prix van Duitsland met enig fortuin vierde doordat hij van een langzame pitstop van Ferrari kon profiteren. De regerend wereldkampioen had zijn thuisrace heel anders voorgesteld, maar kwam duidelijk tekort om mee te doen om een podiumplaats.

"Het voelde wel goed om langs een stilstaande Ferrari te rijden. We werkten de hele middag hard om Felipe onder druk te zetten. De auto was erg nerveus en de vierde plaats was het maximaal haalbare. Dat is natuurlijk niet ideaal, maar dit moeten we accepteren. McLaren en Ferrari worden steeds sneller en we moeten nu hard aan het werk om onze auto te verbeteren," zei Vettel tegen de BBC.

De Red Bull-coureur wil snel verbeteringen zien, omdat de directe concurrenten op de Nürburgring zijn team voor wisten te blijven. "Ik ben hier niet blij mee, maar we moeten er voor zorgen dat we in Hongarije terugkomen. Het hele weekend voelde de auto niet goed, ik ben nooit in de buurt van de snelheid van Mark Webber gekomen."