Ook Rowwen Hèze verslaat Adele niet

Ook het nieuwe album van de Limburgse band Rowwen Hèze weet Adele niet van de eerste plaats in de Album Top 100 te stoten. Manne van Staal komt nieuw binnen op de tweede plaats. Na 26 weken in de lijst staat het tweede album van de Britse Adele nog altijd fier bovenaan.

Ook andere grote artiesten weten 21 van Adele niet van de eerste plek te stoten. Het album van Anouk schuift door naar de derde plek in de albumlijst. Het nieuwste album van Beyoncé blijft steken op de vijfde positie. Een opvallende naam in de top tien is Julio Iglesias. Het verzamelalbum The Dutch Collection komt nieuw binnen op plek zeven

Ondertussen kan er ook in huize Roelvink een feestje worden gevierd. Zijn Hé Wat Doe Jij klimt naar de achtste plaats in de Single Top 100 en daarmee scoort de zanger weer een toptienhit. "Yes! Ik sta in de top tien op nummer acht vandaag! Bedankt allemaal", twittert de blonde zanger.

In de top van de singlelijst is er wel een nieuwe nummer één. Loca People van Sak Noel wordt afgelost door Danza Kuduro van Lucenzo ft. Don Omar.