Lady Gaga geïnspireerd door eigen vagina

Lady Gaga moest het in het begin van haar carrière vooral van drugs hebben, tegenwoordig wordt ze door iets heel anders geïnspireerd. De 25-jarige zangeres zegt nu vooral ideeën te krijgen van haar eigen vagina.

Wat Gaga's vagina haar ook influistert, ze gebruikt het meteen om nieuwe nummers te schrijven, zegt ze in een interview met de Amerikaanse televisiepersoonlijkheid Howard Stern. Toch blijft het een moeilijke inspiratiebron. "Het komt er niet altijd uit", biecht ze op.

Nu Gaga hit na hit scoort, hoeft de Amerikaanse niet te klagen over aandacht. Tijdens haar drugsverslaving was dat wel anders. "Ik denk dat ik eenzaam was en door de drugs leek het net of ik een vriend had."

Gaga's verslaving was zo erg dat haar vader het er uiteindelijk letterlijk uit moest rammen. "Ik was er niet van af gekomen als mijn vader me geen schop onder mijn kont had gegeven." De zangeres kan het toch niet laten af en toe nog een jointje op te steken, ook al heeft ze daar dan spijt van. "Ik wil wel eerlijk blijven tegen mijn fans. Ik heb een hekel aan artiesten die niet eerlijk zeggen wat ze echt uitspoken."