Aap castreert baby

Een Chinees jongetje zal nooit van zijn leven kunnen ervaren hoe het voelt om een zaadlozing te krijgen. Een aap heeft gisteren in een dierentuin in de provincie Guizhou het scrotum van de baby afgebeten.

Het aapje nam gisteren zijn kans waar. Het beestje wist te ontsnappen om vervolgens wat te dollen met het publiek. De stemming sloeg snel om toen de aap zag hoe de baby een schone luier kreeg.

De moeder heeft verklaard dat de aanval in een mum van tijd was gebeurd. De aap sprong op het blote jongetje en zette zijn tanden in het zaakje van de baby. Vervolgens gaf hij er een enorme ruk aan en de balletjes vielen op de grond.

Artsen hebben nog geprobeerd het zaakje te naaien, maar tevergeefs. Hoewel de verwonding niet levensbedreigend is, zal het ventje nooit vader kunnen worden. De dierentuin zal moeten opdraaien voor de medische kosten, maar is niet van plan schadevergoeding te dokken. Aanvallen van apen komen zo vaak voor, dat ze het zich niet kunnen veroorloven om bij elke aanval in de buidel te tasten.