Robbie Williams nog steeds plat door kreeft

Robbie Williams is nog steeds niet opgekrabbeld van de forse voedselvergiftiging die hij afgelopen weekeinde opliep. De 37-jarige zanger ligt nog altijd ziek in bed, meldt hij op zijn website.

"Ik ben nog steeds niet beter. Ik zou jullie graag wat meer details willen geven, maar mijn vingers weigeren verder te tikken", schrijft Robbie. "Nog steeds ziek in bed", voegt hij eraan toe.

Take That moest noodgedwongen een concert in Kopenhagen annuleren omdat Robbie te ziek was om op te treden. Maandag verscheen de zanger ondanks zijn zwakke gesteldheid wel in Amsterdam. Zijn ziekbed leek hem toen niet te hinderen en met zijn enthousiasme wist hij in een mum van tijd het publiek in te pakken.

Toch liet Robbie tijdens het concert al weten zich nog steeds niet helemaal de oude te voelen. "Maar ik kon jullie gewoon niet in de steek laten", riep hij licht geëmotioneerd door de overweldigende ontvangst. De zanger adviseerde daarna iedereen om vooral 'geen kreeft te eten in de zomer.'

Op zijn weblog bedankt hij de Nederlandse fans nogmaals. "Eervolle vermelding aan het Nederlandse publiek: jullie sleepten me door een heel erg moeilijke tijd. Eeuwig bedankt."


Robbie Williams nog steeds plat door kreeft (Foto: Novum)