Maaskant: "We maken zeker kans"

Trainer Robert Maaskant vindt het terecht dat Wisla Kraków zich heeft geplaatst voor de volgende kwalificatieronde voor de Champions League.

"De kwalificatie voor de volgende ronde is zonder meer terecht", stelt Maaskant op de website van Wisla Krakow. "We hadden volledig de controle over de wedstrijd, hoewel het best lastig was. De tegenstander speelde erg verdedigend en ik vond dat we het onszelf met name voor rust te moeilijk maakten."

Wisla Krakow won in eigen huis met 2-0 van Skonto Riga uit Letland. De ploeg van Maaskant had de uitwedstrijd met 1-0 gewonnen en blijft daardoor in de race om deelname aan het hoofdtoernooi van de Champions League. Kew Jaliens en Michael en Lamey begonnen allebei in de basis bij de Poolse ploeg.

"Het verschil in de score uitdrukken", antwoordt Maaskant op de vraag wat de opdracht was in de tweede helft. "We drongen aan, maar scoorden niet. Gelukkig pakte de ploeg het prima op, want na zes minuten was het 1-0 en was de wedstrijd beslist. Het is een lange route naar de Champions League, maar we maken zeker kans."

Volgende week speelt Wisla in de derde kwalificatieronde tegen de Bulgaarse kampioen Litex Lovech.