Opnames 247°F afgerond

Mane Entertainment heeft de opnames afgerond van haar eerste filmproject, getiteld 247°F, een spannende thriller met Scout Taylor-Compton (Halloween) en Tyler Mane.

De opnames werden voltooid in Tbilisi, Georgië in samenwerking met Sarke Studios, een Europese productie maatschappij. In de film zien we ook Travis Van Winkle (Friday the 13Th), Michael Copon (Night of the Demons) en Christina Ulloa.

In 247°F, gaan Jenna (Compton) en Renee (Ulloa) een weekendje op stap. Het tweetal draagt de last van een tragedie uit het verleden met zich mee en een vriendschap die op het punt van knappen staat. Samen met Renee's waaghalzerige vriendje Michael (Copon) en zijn vriend Ian (Van Winkel) besluiten ze het weekend door te brengen in een vakantiehuisje bij een meer.

Het vakantiehuisje is van Ian's oom Wade (Mane). Net, als het lijkt dat het weekend beter wordt dan de meisjes hadden durven hopen, zorgen omstandigheden ervoor dat ze opgesloten raken in Wade's sauna. Jenna moet een manier zien te vinden om haar diepste angsten te overwinnen om zichzelf en haar vrienden te kunnen redden.

Mane Entertainment is ondertussen al druk bezig met voorbereidingen van haar volgende film. Begin september beginnen de opnames voor Compound Fracture. Die opnames vinden eveneens in Georgië plaats. "Ik ben erg blij dat ik weer werk met David Patarkalishvili van Sarke Studios" aldus Mane. "We zijn van plan om nog een lange tijd partners te zijn"

247°F zal eind 2011 uitgebracht worden.