Snoop Dogg wil seksleven William en Kate opkrikken

Snoop Dogg is zo dol op het Britse koningshuis dat hij hoopt dat koningin Elizabeth snel een stel achterkleinkinderen krijgt. De 39-jarige rapper wil zelfs wat muziek produceren waarop prins William en Kate de bloemetjes buiten kunnen zetten.

"Kate en William. Wat een fantastisch paar", zegt Snoop tegen de Britse tabloidkrant The Sun. "Ze moeten snel baby's maken om de koningin wat achterkleinkinderen te geven. Dat worden echt prachtige baby's." Om hun seksleven te bevorderen, wil Snoop zelfs een speciaal nummer voor het stel maken. "Misschien dat ik hun eigen 'baby-maak-muziek' moet maken."

Snoop zou goede banden met het Britse koningshuis hebben. Zo heeft prins Harry meermalen laten weten een grote fan te zijn van de rapper. Hij zou hem zelfs hebben uitgenodigd voor de bruiloft van William en Kate, maar de rapper moest verstek laten gaan.

Hij zou dan ook graag eens een bezoek willen brengen aan Buckingham Palace om Elizabeth te ontmoeten. De rapper wil zijn kleding aanpassen aan de 'dresscode' van de koningin. "Ik weet dat ze van hoeden houdt. Ik heb gehoord dat ze van geel houdt, dus dan zal ik een gele hoed dragen."

Snoop houdt zo van het leven in Groot-Brittannië dat hij overweegt er een huis te kopen. "Waarschijnlijk in Manchester of Londen. Of misschien allebei."