Condoleances Johnny Kraaijkamp sr. stromen binnen

Nederland betuigt massaal steun aan de nabestaanden van Johnny Kraaijkamp sr. Via de website condoleance.nl hebben al ruim duizend mensen een reactie op het overlijden van de komiek achtergelaten. Kraaijkamp sr. stierf zondagmiddag op 86-jarige leeftijd in Laren, in het bijzijn van zijn familie.

Ook bekend Nederland reageert op het overlijden van Kraaijkamp sr. "Een weemoedig gevoel bij de dood van de ouwe Kraaij. Na al die jaren. Dank voor alle blijdschap", reageert Harm Edens via Twitter. "Dag meneer Kraaijkamp. Erg gelachen! Het ga u goed daar", laat Thomas Acda via hetzelfde medium weten.

Arie Boomsma wenst dochter Sanne Kraaijkamp en haar partner Horace Cohen 'rust en wijsheid de komende dagen'. "Liefde voor vrienden en familie van de oude Kraaijkamp", laat Halina Reijn achter. Ook Armin van Buuren, Lange Frans, Jamai Loman en Jeroen van Koningsbrugge staan via Twitter stil bij het sterven van de acteur en komiek.

Het publiek krijgt binnenkort de gelegenheid tijdens een openbare afscheidsdienst de laatste eer te bewijzen aan Johnny Kraaijkamp sr. Wanneer die dienst plaats zal vinden, is nog niet bekend. Ook overleggen de nabestaanden nog over de crematie van Kraaijkamp.