Blokland: "Positie Gudde niet ter discussie"

Gisteren kwam via RTV Rijnmond naar buiten dat de positie van algemeen directeur Eric Gudde bij Feyenoord zou wankelen en dat technisch directeur Martin van Geel zijn opvolger zou moeten worden. Pim Blokland van de Vrienden van Feyenoord ontkent dit stellig en neemt het voor Gudde op.

Gudde zou zijn laatste krediet verspeeld hebben in de kwestie rond het vertrek van trainer Mario Been. Er zou een intern rapport circuleren van Raad van Commissarissen-lid en lid van Vrienden van Feyenoord Boudewijn Poelmann over het slecht functioneren van Gudde die op basis van het document zou moeten vertrekken.

Blokland ontkent tegenover NUsport het bestaan van het document. "Er is helemaal geen rapport. Ik heb het nooit gezien en Boudewijn ook niet. Hij heeft zich een paar maandjes geleden niet voor niets bij de Vrienden aangesloten. Dat zou hij toch niet doen als hij geen vertrouwen had in de huidige directie? Boudewijn ontkent het verhaal van Rijnmond zelf ook in alle toonaarden. Wij hebben het volste vertrouwen in Eric Gudde. Er is geen enkele aanleiding om aan zijn positie te twijfelen," zei Blokland.