Voedselvergiftiging Robbie Williams nekt Take That

Take That heeft zaterdag een concert geannuleerd omdat Robbie Williams te ziek was om op te treden. De band treedt voor het eerst sinds vijftien jaar weer op in de originele samenstelling, maar voedselvergiftiging van Williams zorgde ervoor dat het concert in Kopenhagen werd afgelast.

Het concert dat de boyband maandag in de Amsterdam Arena geeft, gaat gewoon door. Concertorganisator Mojo raadt bezoekers wel aan vlak voor vertrek naar Amsterdam te checken of er nog nieuws is rondom de show.

In een officiële verklaring laat Take That weten dat Williams na de show van vrijdag iets verkeerds heeft gegeten. Williams is onderzocht en doktoren hebben besloten dat hij te ziek was om op te treden.

Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange en Mark Owen hebben nog overwogen om zonder Williams het podium te betreden. Maar omdat de show in het teken staat van de comeback van Williams, werd toch besloten om de show niet door te laten gaan. Dit is voor het eerst dat Take That een concert heeft moeten annuleren.