Stel ontdekt Jezus op kassabon

Een Amerikaans stel heeft onlangs naar eigen zeggen een boodschap gekregen van God. Op een kassabon die Jacob Simmons en zijn vriendinnetje Gentry Lee Sutherland van de Walmart in Anderson County had gekregen, verscheen na enige tijd een figuur. Deze bleek niemand minder dan Jezus te zijn.

Het verloofde stel had op zondag 12 juni wat spullen gekocht bij de buurtsuper. De daaropvolgende woensdag kwam het stel juist terug van een kerkdienst toen Simmons het kassabonnetje ontdekte op de vloer van zijn vriendins appartement. Hij zag dat het stukje papier was veranderd.

Een donkergrijze vlek laat duidelijk een dicht bebaard gezicht met twee ogen, een neus en een mond zien. "Hoe meer ik ernaar keek, hoe meer ik Jezus erin zag", vertelt de beste man. Volgens het gelovige stel is het bonnetje een antwoord van God zelf. "In de kerk vroeg de priester ons: 'Als je God kent, zou je hem dan herkennen als je hem zag?'"

Simmons heeft nog contact opgenomen met Walmart om te vragen wat de vlek zou kunnen hebben veroorzaakt. "Daar vertelden ze me dat de enige reden om het zwart te kunnen laten worden is als je het verhit." Het stel zweert zelf niets te hebben gedaan om de kassabon te veranderen. "Wij voelen het als een zegen van God. Wij vinden dat wij die zegen moeten delen."

Jezus
Deze baardaap moet Jezus zijn (foto:WYFF4)
Een filmpje is te zien op de site van de bron