Acteur Doug Hutchison schrok van leeftijd geliefde

De wereld van Doug Hutchison stond op z'n kop toen hoorde dat zijn vriendin pas 16 jaar oud was. De 51-jarige Green Mile-acteur trouwde in mei met countryzangeres Courtney Alexis Stodden.

"Ik wilde niet gelijk weglopen, maar in mijn hart voerde ik wel een strijd", vertelt Hutchison aan de ABC-show Good Morning America. "Ik had al gevoelens voor haar."

De twee leerden elkaar kennen toen Stodden een e-mail stuurde aan Hutchison vanwege een acteerworkshop. De eerste paar maanden hadden ze alleen contact via e-mail en telefoon. "Dat was een mooie manier om elkaar te leren kennen. Het draaide alleen om woorden en gevoelens."

Toen de relatie serieuze vormen begon aan te nemen, belde Hutchison de ouders van zijn vriendin. "Ik zei: als jullie je hier niet prettig bij voelen, stoppen we ermee. Maar Krista, haar moeder, antwoordde: ik voel de liefde van mijn dochter voor jou."

Het stel zegt het niet makkelijk te hebben. De ouders van Courtney hebben doodsbedreigingen ontvangen, Hutchisons manager heeft hem laten vallen en zijn moeder en broer willen niets meer met hem te maken hebben. "Ik heb gehuild en Courtney heeft me vastgehouden. Maar het heeft ons dichter bij elkaar gebracht."