Babysitter heeft seks met 14-jarig oppaskind

De politie van het Amerikaanse Clinton heeft een 19-jarige babysitter opgepakt. Loni Bouchard heeft namelijk seks gehad met een jongen op wie zij moest oppassen. Gezien de leeftijd van de jongen, 14 jaar, hangt haar een zware straf boven het hoofd.

Volgens de plaatselijke politie werd Bouchard door de ouders van de jongen ingehuurd om op hun zoon te passen. Al snel sloeg de vonk echter over, en raakte het stel verwikkeld in een seksrelatie. Bouchard en de jonge knul hebben ongeveer een half jaar geregeld de liefde bedreven.

Helaas voor het stel kreeg de moeder van het slachtoffer lucht van de relatie en nam haar zoon mee naar de politie. Deze heeft de mooie babysitter dinsdag opgepakt en een aantal zware misdrijven in de schoenen geschoven.

Bouchard wordt onder andere aanranding, seks met een minderjarige en het geven van alcohol aan een kind ten laste gelegd. Het meisje is opgepakt en inmiddels weer vrijgelaten. Zij zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden voor deze halsmisdaad.

Bouchard
Bij dezen wil FOK! zijn medeleven betuigen aan het slachtoffer (foto: Clinton Police Dpt.)