James Franco had hekel aan Oscarklus

James Franco had het helemaal niet naar zijn zin tijdens de presentatie van de Oscars in februari. Veel kijkers vonden Franco de slechtste presentator sinds David Letterman in 1995. In een interview met Playboy zegt de acteur dat dat niet als een verrassing kwam, schrijft de Amerikaanse nieuwssite Huffington Post.

"Het is lastig om hierover te praten, want dan lijkt het net of ik iemand de schuld geef. En daar houd ik niet zo van", zegt de 33-jarige Franco. Toen hij net werd gevraagd voor de klus was de acteur dolenthousiast, maar dat veranderde tijdens de repetities. Een week voor de show klaagde Franco tegen de producent van de show.

"Ik zei tegen hem: waarom heb je mij ingehuurd. Je geeft me echt niks waar ik mee kan werken. Ik denk dat dit geen goede show wordt." Het ergste moest toen nog komen voor Franco. De producenten wilden dat hij zich zou verkleden als Marilyn Monroe, wat de acteur met frisse tegenzin deed.

"Ik was zo woedend dat ik dacht, ik laat me gewoon vallen. Zodat m'n jurk zou scheuren of vallen ofzo. Ze konden mij er toch niet de schuld van geven, ik liep op hoge hakken."


James Franco had hekel aan Oscarklus (Foto: Novum)