Nieuwe Trailer Final Destination 5

Met nog anderhalve maand voor de boeg heeft New Line een trailer uitgebracht voor film Final Destination 5. Eerder verschenen al een tweetal posters voor de film.

Net als in de voorgaande delen van de succesvolle reeks, zorgt een onverklaarbaar voorgevoel ervoor dat een groep mensen wordt gered van een catastrofaal gebeuren en daarmee de Dood tijdelijk van zijn werk wordt gehouden.

In mei verscheen de eerste trailer al voor Final Destination 5 waarin in grove lijn wordt uitgelegd waar de film over gaat. De nieuwe trailer focust zich op de ramp met de hangbrug. Ook Bludworth (Tony Todd), die we eerder al zagen in Final Destination en Final Destination 2, keert terug om aan de overlevenden te onthullen hoe ze de Dood kunnen bedriegen.

Het scenario voor Final Destination 5 is geschreven door Eric Heisserer (A Nightmare on Elm Street). De film wordt geregisseerd door James Cameron protégee Steven Quale (Aliens of the Deep). In de cast komen we Emma Bell (Frozen, AMC's The Walking Dead), Nicholas D'Agosto (Fired Up), Arlen Escarpeta (Friday the 13th), P.J. Byrne (Dinner for Schmucks), en David Koechner (Anchorman) tegen.

Final Destination 5 is vanaf 25 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien.

 Nieuwe trailer voor Final Destination 5