Eerste foto van de dwergen uit The Hobbit

Mocht je ongerust zijn geraakt door de keuze van knappe lange acteurs, voor de rol van norse absoluut niet lange en onknappe dwergen in The Hobbit, dan wordt daar nu wat duidelijkheid aan gegeven. Maak je geen zorgen, Peter Jackson's dwergen hebben allen woeste baarden en zien er uit, zoals we kunnen verwachten van de geestelijke vader van Gimli.

Op een nieuwe publiciteitsfoto zien we drie van de film dwergen. Op de foto zien we van links naar rechts: Jed Brophy als Nori, Adam Brown als Ori, en Mark Hadlow als Dori.

Bij de foto werd ook wat achtergrondinformatie verstrekt: Deze drie broers, zonen van dezelfde moeder, konden niet meer van elkaar verschillen. Dori, de oudste, moet de hele tijd letten op Ori, de jongste, zodat deze niet werd gedood door Wargs of Goblins. Niemand weet precies wat Nori de meeste tijd doet, behalve dat het gevaarlijk is en zeer waarschijnlijk ook illegaal. Dori, Nori en Ori zijn enorm loyaal naar elkaar toe. Ze mogen naar hartelust met elkaar vechten maar wee degene die iets slechts met één van deze broers van plan is.

Ori Nori en Dori in The Hobbit
Van links naar rechts: Nori, Ori en Dori (foto: CinemaBlend)