Vampierstrip Undying Love krijgt verfilming

De stripboeken Undying Love krijgen een film. Dat schrijft het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter. De strips vormen een miniserie waarin vampiers en Chinese legendes elkaars pad kruisen. Undying Love past in een reeks vampierfilms die filmstudio Warner Bros in de pijplijn heeft.

De stripboeken gaan over een oud-soldaat die verliefd wordt op een jonge vrouw, maar ze blijkt een vampier. De twee kunnen alleen een relatie beginnen als de man het gevecht aangaat met de vampier die zijn vlam creëerde en als hij een paar Chinese monsters verslaat.

Het is nog niet bekend of daarbij echte acteurs de hoofdrollen spelen of dat het een animatiefilm wordt. Tomm Coker en Daniel Freedman zijn verantwoordelijk voor de stripboeken en schrijven ook het scenario van de film.

Warner Bros heeft al een aantal vampierfilms in de pijplijn, zo komt er onder meer een remake van The Hunger, een film waarin David Bowie en Catherine Deneuve de hoofdrol hadden en gaat de filmstudio de tv-serie Buffy the Vampire Slayer verfilmen. Daarnaast werkt de studio aan vier andere films over vampiers.