Moeders zijn saaie bedpartners

Al is een vrouw in het begin van de relatie nog zo geil, als ze eenmaal kinderen heeft blijft er nog maar bitter weinig van over. Maar liefst driekwart van de moekes is behoorlijk saai in bed. Dit blijkt uit een grootscheepse enquête, uitgevoerd in opdracht van een Belgisch magazine voor moeders.

Het vrouwenblad 'MAMA' heeft maar liefst vierhonderd vrouwen het hemd van het lijf gevraagd over hun seksleven. Maar liefst 85 procent van hen geeft aan bij voorkeur in bed te vrijen. De vrijpartij neemt vervolgens een kwartier tot een half uur in beslag.

Kinderen blijken de grootste pretbedervers te zijn. Maar liefst 81 procent van de lezeressen geeft aan minder te neuken sinds er kinderen zijn. Bij 65 procent van hen speelt er iets anders door hun hoofd, terwijl zeven op de tien vrouwen haar mond houdt tijdens de seks. Zij zijn doodsbenauwd dat de kinderen horen dat hun ouders het nog wel gezellig hebben.

Toch geeft nog altijd vier op de tien vrouwen aan het liefst achterlangs te worden genomen. De andere 60 procent doet het liever recht op en neer, met de man bovenop. Desondanks blijken vrouwen toch een stoute kant te hebben. Meer dan de helft van de ondervraagden wordt nat van een andere man, terwijl 20 procent daadwerkelijk al eens buiten de deur heeft geneukt.