Charlie Sheen wil terugkeren op tv

TheWrap heeft bevestigd dat Charlie Sheen hoopt terug te keren op tv in een show die is gebaseerd op de Adam Sandler-Jack Nicholson komedie Anger Management uit 2003. In de show zou Sheen een variatie op Nicholsons personage uit de film spelen. 

Joe Roth, de eigenaar van Revolution Studios die de film produceerde, is in onderhandeling met Lionsgate Television over het project. Er zijn echter nog geen gesprekken gaande met toekomstige netwerken die de show zouden willen uitzenden.

In de show zou Sheen een adviseur spelen die patiënten helpt met woedebeheersing. Sheen vertelde TMZ dat hij betrokken zal zijn bij elk aspect van het project. Ook onthulde hij als eerste Roths betrokkenheid bij het project. Lionsgate weigerde om commentaar te geven.

De show zou Sheens eerste full-time tv project worden sinds zijn ontslag bij de populaire sitcom Two and a Half Men. Charlie Sheen verdiende bij het CBS-programma ruim 1,8 miljoen dollar per aflevering, dit maakte hem tot de best betaalde televisieacteur ooit. Sheen werd in maart ontslagen na een hoop interviews met de media waarin hij vertelde over zijn drugsverleden. Ook beledigde hij de producent van de serie, Chuck Lorre, herhaaldelijk.