Ook Baas B blij met oplossing conflict Lange Frans

Niet alleen Lange Frans haalt opgelucht adem nu het zakelijk conflict met Baas B is opgelost. Ook Bart Zeilstra, beter bekend als Baas B, is blij dat alles achter de rug is. "Bart probeert zijn leven weer op te pakken", vertelt Zeilstra's advocaat aan De Telegraaf.

Lange Frans en Baas B waren niet alleen rapmaatjes, maar ook jeugdvrienden. De twee scoorden hits als Mee naar Diemen-Zuid, Het Land Van en Zinloos. De twee richtten in hun gloriejaren diverse bedrijfjes op en kochten een studio, maar vorig jaar ging het mis. Frans raakte in financiële problemen, waarvoor hij zijn vriend medeverantwoordelijk hield.

De geldzorgen trekken een zware wissel op de relatie van Frans en zijn vrouw Daniëlle van Aalderen. Zij werd in oktober aangehouden omdat ze op weg was naar Baas B om verhaal te halen. In de auto waarin Daniëlle en haar moeder zaten, werd een vuurwapen gevonden.

"Mijn cliënt is net als Frans en zijn vrouw Daniëlle blij dat hij het boek nu kan sluiten", zegt Zeilstra's advocaat. "Hij wil de hele zaak achter zich laten en de draad weer oppakken."


Ook Baas B blij met oplossing conflict Lange Frans (Foto: Novum)