Patty Brard baalt van 'bloggers'

Patty Brard baalt van mensen die negatieve commentaren op haar geven op het internet. Dit vertelt de presentatrice in een interview met het gerespecteerde weekblad Privé. Brard zal dit najaar weer op de buis verschijnen in het nieuwe programma Diva's Draaien Door met Patricia Paay en Tatjana Šimić.

"Toen het nieuws uitlekte dat ik samen met Patricia en Tatjana een programma ga maken voor RTL 4 leek het wel of er een showbizzbom ontplofte. Iedereen heeft er een mening over en steekt die niet onder stoelen of banken. Vooral de bloggers zijn weer goed vertegenwoordigd met hun negatieve 'wat moet ik anders met mijn tijd'-oordelen", aldus Brard.

De dames zijn uitgemaakt voor rotte vis, stelt de 56-jarige diva: "We zijn alle drie echt uitgemaakt voor alles wat het aanzien niet waard is, voor wanhopige fossielen die een laatste doodschop op tv verdienen. Ik ben daar heel erg van geschrokken, maar het maakt wel een hoop duidelijk."

Brard zegt niet meer gewend te zijn om in de publiciteit te staan: "Ik begrijp nu pas waarom ik bijna vijf jaar lang kabbelend achter een Shownieuws-desk staan eigenlijk wel lekker vond. Bijna nooit meer was ik voer voor bladen of showprogramma's, tenslotte was ik de deskundige met de vrijbrief mijn mening over bekende Nederlanders, hun werk en hun privéleven te geven. Op de een of andere manier heeft de pers en ook het publiek dan niet zo'n uitgesproken mening meer over jou."


Patty Brard baalt van negatieve commentaren 'bloggers' (Foto: Novum)