Been: "Ik verwacht wel wat van Cissé"

Trainer Mario Been laat weten dat hij dit seizoen wel wat van Sekou Cissé verwacht. De Ivoriaan scoorde gisteren tijdens het oefenduel met eersteklasser SC Erica (0-9).

"Ik ben er zo lang uit geweest", zegt Cissé tegen het Algemeen Dagblad. "Ik wil pas weer over mijn prestaties praten als de competitie is begonnen." Over zijn doelpunt wilde hij wel praten. "Die zat er lekker in," beaamde de aanvaller. Zijn strakke uithaal eindigde hard in de bovenhoek.

Trainer Mario Been was onder de indruk van het doelpunt. Dat soort acties heeft hij lang niet kunnen aanschouwen van Cissé, want de Ivoriaan kwam de afgelopen twee seizoenen nauwelijks in actie. "Maar Sekou oogt weer heel erg fit", reageert Been. "Ik verwacht wel wat van hem."

Feyenoord heeft nog altijd geen toestemming van de licentiecommissie van de KNVB gehad om zich op de transfermarkt te begeven en moet het tot die tijd doen met de huidige selectie. Daarbij komt het vertrek van Georginio Wijnaldum naar PSV en zou ook Leroy Fer nog kunnen vertrekken.