Keller staat voor terugkeer naar RKC

Stephan Keller lijkt terug te keren bij zijn oude club. RKC Waalwijk heeft verregaande interesse voor de 32-jarige Zwitser.

Keller speelde eerder van 2005 tot 2007 bij de promovendus. In die periode speelde hij 47 competitiewedstrijden. Nu lijkt de Zwitser transfervrij terug te keren bij de Waalwijkers. Keller kwam voor het laatst uit voor Sydney FC, waar zijn contract afliep. De verdediger laat weten wel oren te hebben naar een terugkeer op het oude nest.

"Of ik open sta voor RKC? Waarom niet. Ik denk dat ik het niveau van de Eredivisie nog aankan" aldus Keller tegen Voetbal International. "Ik hoop dat ik nog door mag met voetballen, maar ik zeg niet overal 'ja' tegen. Als er geen mooie club komt moet ik misschien maar aan een trainerscarrière gaan denken."

Justin Goetzee, de algemeen directeur van RKC die woensdag zijn functie neerlegde, denkt dat Keller nog van waarde kan zijn voor de Waalwijkers. "Ik ken Stephen nog goed uit zijn eerdere periode bij de club. Als hij nog fit en gemotiveerd is, kan hij een aanwinst voor de club zijn."