Roda JC hoopt nog op nieuwe aanvaller

Trainer Harm van Veldhoven hoopt dat Roda JC snel een aanvaller naar de club weet te halen. Defensief is het plaatje inmiddels ingevuld.

Bart Biemans kwam over van Willem II om de verdediging van Roda te versterken en Jagos Vukovic wordt gehuurd van PSV. Van Veldhoven is blij met de transfers. "Na een paar vrije weken is het altijd lekker om weer aan de slag te gaan, helemaal als je ziet dat het team weer de gewenste contouren krijgt", zegt hij tegen Voetbal International.

Met Vukovic heeft Roda een basisspeler voor naast Robbie Wielaert naar de club gehaald. Als het zou kunnen, halen de Limburgers ook nog een stand-in voor rechtsback Martijn Monteyne. Hij verruilde het Belgische Beerschot voor Roda. De prioriteit ligt nu echter bij een aanvaller, zegt Van Veldhoven.

"Het liefst hopen we snel een aanvaller vast te leggen die goed in het team past. Met Morten Skoubo, Anouar Hadouir en eigenlijk ook Willem Janssen hebben we in die linie flink wat ingeleverd. Het is duidelijk dat we sowieso één speler zullen moeten aantrekken, maar als het er twee worden stemt dat me nog meer tevreden."