ADO niet blij met uitlatingen spelers

ADO Den Haag is niet blij met de opmerkingen van Wesley Verhoek en Timothy Derijck. Beide spelers hadden kritiek op de club.

Verhoek en Derijck wilden graag onderhandelen over het openbreken van hun aflopende contract. ADO voelde daar echter niets voor, tot teleurstelling van beide spelers. Vervolgens lieten de steunpilaren van ADO aan de media weten ontevreden te zijn over handelswijze van de club. "Ik dacht goed te zijn voor mijn cluppie," aldus Verhoek.

Na de eerdere ophef over de soap tussen Vitesse en ADO over trainer John van den Brom, komt de kritiek van beide spelers erg ongelegen. "Wellicht is de onrust door de onzekerheid rondom van den Brom overgeslagen naar een aantal selectiespelers", zo meldt de club in een verklaring op de clubsite.

"ADO Den Haag wil zich distantiëren van deze uitingen, want de realiteit van de club en haar financiële huishouding moeten het belangrijkst blijven. Wij hebben Timothy Derijck een aanbieding gedaan binnen de mogelijkheden van de club, die door Derijck naast zich is neergelegd."

"Verhoek heeft nog een contract voor een jaar, plus een optie voor een tweede jaar die de club kan lichten. ADO Den Haag heeft in een gesprek met de speler aangegeven op korte termijn geen aanbieding te zullen doen, omdat de verbintenis er voor de komende twee jaar nog is."