Vitesse en ADO Den Haag stoppen onderhandelingen

John van den Brom kan een overgang naar Vitesse voorlopig op zijn buik schrijven. De Arnhemmers en zijn huidige werkgever, ADO Den Haag, kwamen er eerder deze week al niet uit. Nu liggen de onderhandelingen helemaal stil, omdat vraag en aanbod te ver uit elkaar liggen.

"Wij hebben naar onze mening een meer dan reëel bod neergelegd, maar ADO Den Haag denkt daar op haar beurt anders over," liet Paul van de Kraan, algemeen directeur van Vitesse, in een reactie weten. "Je weet het uiteindelijk nooit in het voetbal, maar ik heb dan ook niet meer het gevoel dat wij hier nog over gaan praten. Het is altijd vervelend als intensieve onderhandelingen stuk dreigen te lopen en zeker op dit tijdstip waarop de club zich in alle rust moet kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen."

Vitesse begint op 3 juli aan de voorbereidingen van het nieuwe seizoen en zal dit in den beginne zonder hoofdtrainer moeten doen. Assistent-trainer Stanley Menzo zal dit voorlopig voor zijn rekening nemen. De Arnhemse club zoekt intussen verder naar een opvolger van Albert Ferrer, maar laat ook weten geen overhaaste beslissingen te willen nemen.