Eastwood wil DiCaprio en Beyoncé in musical

Clint Eastwood wil een film maken met Leonardo DiCaprio en zangeres Beyoncé Knowles in de hoofdrollen. De regisseur werkt aan een remake van A Star is Born en heeft de twee sterren al benaderd, schrijft de Amerikaanse filmsite Deadline.

De musical is een remake van de gelijknamige film uit 1937. A Star is Born werd in 1954 nog een keer verfilmd met Judy Garland in de hoofdrol en in 1976 met Barbra Streisand en Kris Kristofferson. Warner Bros heeft jarenlang geprobeerd de filmmusical van de grond te krijgen met Will Smith en Beyoncé in de hoofdrollen. Nu heeft de filmmaatschappij Eastwood in de arm genomen die DiCaprio wil laten zingen.

A Star is Born gaat over een zangeres die probeert door te breken en verliefd wordt op een beroemde zanger die juist op zijn retour is. Hoe de twee beoogde acteurs tegenover de rollen staan, is niet bekend.

Eastwood werkt aan een biografische film over J. Edgar Hoover. De FBI-baas wordt gespeeld door DiCaprio. J. Edgar draait vanaf januari in de Nederlandse bioscopen. De 29-jarige Beyoncé heeft onder meer in de muzikale drama's Dreamgirls en Cadillac Records gespeeld.


Eastwood wil DiCaprio en Beyoncé in musical (Foto: Novum)