1,25 miljoen kijkers voor laatste DWHN

De Talpa-show De Jongens Tegen De Meisjes van presentatrice Chantal Janzen en grappenmaker Tijl Beckand heeft zaterdag bijna 1,5 miljoen mensen aan de buis weten te kluisteren. De laatste show van het seizoen was hiermee, op de reguliere nieuws-programma's na, het bestbekeken programma van de dag.

Het satirische RTL 4-programma Dit Was Het Nieuws (DWHN) kon met 1,25 miljoen geïnteresseerden op veel bekijks rekenen. Ook voor DWHN was het de laatste uitzending van het seizoen. Naar verluidt keert het programma van presentator Harm Edens en teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje eind september weer terug bij het vlaggenschip van RTL.

Nederland 1 had met 1 miljoen kijkers een prima score voor de eerste uitzending van het nieuwe seizoen Te Land, Ter Zee en in de Lucht. Het waaghalzenprogramma van presentator Ron Boszhard zal de komende zomer acht weken lang elke zaterdag om 20.30 uur te zien zijn op de hoofdzender van de publieke omroep. SBS 6 kon tot slot met Lotto Weekend Miljonairs tevens op 1 miljoen mensen rekenen.


1,25 miljoen kijkers voor laatste Dit Was Het Nieuws van het seizoen