Horror acteur koopt Porsche van David Beckham

David Beckham's flitsende Porsche 911 Turbo Cabriolet, uit 2008, heeft een nieuwe eigenaar gekregen. De koper van het fraaie automobiel is een legende in het Midden Oosten.

De man, die het winnende bod van $227,000 deed is de acteur/fotomodel Adam Sabbagh. Sabbagh was Mr. Arab in 2008 en heeft net de opnames afgerond voor de horrorfilm Mansion Of Blood met Gary Busey.

Sabbagh's woordvoerder wist te melden dat de acteur "verliefd" was vanaf het moment dat hij de auto zag en dat hij "geniet van het soepele ritje rondom zijn nieuwe huis in Beverly Hills."

Beckham bood de auto eerder dit jaar te koop aan. Om de auto een persoonlijk tintje te geven was er voor zo'n $100,000 aan verbouwd. Ze heeft de auto een sierlijke #23 op de motorkap staan en is dat nummer, wat eveneens het rugnummer van Beckham was, ook op de stoelen terug te vinden. Daarmaast heeft de auto een custom dak, velgen en stuur. Het is onbekend of Sabbagh de auto rechtstreeks van Beckham heeft gekocht of dat er nog een tussenpersoon was.

Adam Sabbagh
Adam Sabbagh in zijn Porsche (TMZ)