Veelers en Timmer langer bij Skil-Shimano

Tom Veelers rijdt ook de komende twee seizoenen voor het Skil-Shimano cycling team. De renner en de ploeg hebben het contract opengebroken en verlengd tot eind 2013.

Naast Veelers blijft ook Albert Timmer tot eind 2013 aan de ploeg verbonden. Skil-Shimano verlengde het contract van de 26-jarige Nederlander met twee jaar. Timmer wordt geroemd om zijn dienstbaarheid voor de ploeg. Hij is een veelzijdige en aanvalslustige renner die in zowel het Vlaamse werk als in de meer heuvelachtige koersen goed uit de voeten kan.

Beide renners zijn blij met de verlenging van hun contract. "Deze ploeg heeft mij verder geholpen in mijn ontwikkeling en ik voel dat ik nog steeds blijf ontwikkelen," zo zegt Veelers. "De ploeg heeft ambitieuze doelen en die passen perfect bij wat ik wil bereiken. Ik zou het vertrouwen van het team graag belonen. Een overwinning in een grote wedstrijd moet er inzitten."

"In deze ploeg is de professionaliteit zeer groot," aldus Timmer. "Daarbij is de teamspirit heel goed. Dat vind ik erg belangrijk en ik voel me in deze ploeg dan ook echt thuis. Ik weet dat ik me nog kan verbeteren en wil me graag bewijzen."