Lerares geeft leerling (14) borstvoeding

Net als je denkt dat je alle relaties tussen leraressen en leerlingen hebt gehad, komen de Taiwanezen om de hoek kijken. Een 29-jarige lerares uit de stad Nieuw Taipei is veroordeeld tot twee jaar cel wegens een seksrelatie met een 14-jarige leerling. Nu was dit nog tot daar aan toe, maar de gescheiden moeder van twee kinderen heeft het knaapje zelfs borstvoeding gegeven.

De relatie tussen de lerares, die naar verluidt een volleerd taekwondoka is, begon bizarre vormen aan te nemen nadat zij als een blok viel voor de leerling. Zo had het stel seks in de gymzaal en plaatste de juf foto's van de vrijpartijen op internet.

Dit viel allemaal in het niet bij hetgeen de relatie echt bijzonder maakte: de jongen kreeg van haar de borst. "Het was een heel bijzonder gevoel", liet de jongen weten. "De eerste borsten waaraan ik sabbelde waren niet van mijn moeder, maar van mijn lerares." De lerares vond het prima, want: "Jullie zijn allemaal kinderen van de lerares", luidde haar antwoord.

Helaas kwam er een einde aan de bijzondere relatie. Het kereltje kon zijn mond niet houden en schepte op over zijn seksavonturen. Al snel verspreidden de verhalen over de relatie zich als een lopend vuurtje door de school. Uiteindelijk besloten de ouders verhaal te halen bij de school.

De bewuste juf is per direct ontslagen. Ze ontkent echter de jongen de borst te hebben gegeven. Ze had hem slechts moedermelk uit een flesje te drinken gegeven. De rechtbank kon echter geen begrip opbrengen voor de relatie en heeft de vrouw veroordeeld tot twee jaar gevangenisstraf.