Antwoorden op fataal ongeluk Ryan Dunn

De doodsoorzaak van Jackass-ster Ryan Dunn is nog niet helemaal duidelijk, maar een definitief antwoord is dichtbij. Inmiddels is ook de overleden passagier geïdentificeerd. 

Het onderzoek rondom de crash waarbij de Jackass-stuntman om het leven kwam vordert snel. Onderzoekers voeren autopsie uit op het lichaam van de 34-jarige man in de hoop een definitief antwoord te kunnen krijgen op zijn doodsoorzaak. Het is nog niet helemaal duidelijk of alcohol een belangrijke rol speelde in het fatale ongeluk. Tot nu toe gaan de autoriteiten ervan uit dat snelheid een rol gespeeld zou kunnen hebben.

Inmiddels is ook het lijk van Dunns passagier geïdentificeerd. De autoriteiten hebben de passagier geïdentificeerd als de in West Chester, Pennsylvania wonende Zachary Hartwell. Hartwell, een Irak-veteraan, was goed bevriend met Johnny Knoxville en Bam Margera. Hij werkte samen met de rest van de cast aan Jackass Number Two. Zijn laatste uren bracht hij samen met zijn vrienden door in de Barnaby's of America bar in Pennsylvania. 

Dunn en Zachary
Ryan Dunn (links) en Zachary Hartwell (rechts)
een aantal uur voor het ongeluk