Take Two geen interesse in Wii U-ports

De onthulling van de Wii U zet developers en publishers in de industrie weer even op scherp. De pers is maar wat geïnteresseerd in wat ze allemaal van plan zijn met de nieuwe console van Nintendo. Take Two heeft nu verklaard dat ze geen interesse hebben in het poorten van games naar de Wii U.

Ondanks dat ze wel aan het kijken zijn naar het platform, willen ze hun games niet simpelweg naar de Wii U gaan poorten. Ondanks dat de consoles waarschijnlijk allemaal hetzelfde op het scherm kunnen tonen en het geld zou besparen, vinden ze het niet interessant.

"We are not a big believer in straight ports in general. For us it's more about developing for the specific capability of each machine. We focus on what the platform brings to bear,"

Volgens Take Two moet je als je een goede game wil afleveren, goed kijken naar wat het platform te bieden heeft en hier op inspringen. Simpele ports zitten er dus niet in, maar wie weet krijgt GTA V wel specifieke functies die gebruikmaken van de nieuwe Wii U-controller.

Wii U