Datingsite dumpt 30.000 lelijkerds

Was jij nog blij dat je je vorige maand eindelijk op Beautifulpeople.com kon inschrijven met je jampotglazen, scheve tanden en kaal hoofd, dan moeten we je nu toch teleurstellen. De datingsite gaat namelijk 30.000 lelijkerds van hun site afgooien.

Een vermoedelijk verbitterde oud-werknemer heeft vorige maand de software van de site gehackt. Hij uploadde het zogeheten Shrek-virus, waardoor gebruikers niet meer werden gescreend maar automatisch werden aangenomen. Zo kon het gebeuren dat tienduizenden alleenstaanden zich konden inschrijven terwijl zij niet aan de hoge eisen van Beautiful People voldoen. Deze personen horen echter niet thuis in de database en zullen dan ook keihard worden gedumpt.

"We moeten onze grondbeginselen trouw blijven", verklaart Greg Hodge van de bewuste datingsite. "Daar betalen onze leden ook voor. We kunnen 30.000 lelijke mensen niet onder het tapijt vegen."

Het besluit om al die lelijke mensen te verwijderen uit de database gaat echter niet zonder slag of stoot. De afgewezen personen zijn zo verdrietig, dat de website een hulplijn heeft geopend om hen te helpen omgaan met het feit dat ze te lelijk zijn voor de datingsite. Deze maatregel heeft de site maar liefst 100.000 dollar gekost.