Vrouw valt uit raam tijdens seks: 1 jaar cel

Een Russische vrouw is in Dubai onlangs uit het raam gevallen tijdens de seks. Dat is op zich nogal lullig genoeg. De 29-jarige vrouw heeft van de rechter woensdag ook nog een jaar gevangenisstraf opgelegd gekregen.

Volgens de rechtbank had de vrouw haar sekspartner, een 40-jarige Marokkaan, ontmoet in de bar van een vijfsterrenhotel. Toen zij wilde vertrekken, werd zij echter door hem gevolgd. Uiteindelijk belandde het stel in de badkamer van zijn huis, alwaar men stevig van bil ging.

Toen de Marokkaan de vrouw voor de tweede keer wilde nemen, ging het mis. De gekozen locatie, een open raam, bleek namelijk niet zo geschikt voor een vrijpartij. De vrouw viel uit het raam op de eerste verdieping en verloor het bewustzijn. Pas later in een taxi kwam de Russin weer bij.

Er had waarschijnlijk geen haan naar gekraaid, als de Pakistaanse taxichauffeur niet de politie had ingeseind. De vrouw stonk namelijk naar drank. De man heeft bekend dat zij samen alcohol hadden gedronken en vrijwillig de liefde hebben bedreven.

De man moet een jaar de cel in voor de seks, vermeerderd met een extra maand voor het feit dat hij alcohol heeft gedronken. Ook de vrouw verdwijnt voor een jaar achter tralies. Zij is echter spoorloos en is dus ook niet komen opdagen bij het proces. Mocht zij alsnog worden gevonden, dan kan het stel na hun celstraf het land worden uitgezet.